Оставяте тестото да се размрази. Почиствате лука и наситнявате. Същото правите и с гъбите. Запържвате лука в маслото, добавяте гъбите и запържвате докато се изпари течността. Разбърквате виното със сметаната и оставяте на силен огън да се поизпари. Овкусявате със сол и пипер и добавяте накълцания магданоз.
Загрявате фурната на 200 градуса. Натърквате месото със сол и черен пипер. Запържвате в разтопеното масло, изваждате и подсушавате (махате излишната мазнина, като подсушавате със салфетка). Намазвате със пастета, отгоре намазвате с гъбената смес. Завивате в тестото, като намазвате крайщата му с жълтък и притискате добре. Намазвате и повърхностатта с жълтък. След това печете за около 35 минути, а след като е готово оставяте да почине във фурната за около 10 минути. Сервирате нарязано.